Free Shipping to Greece over 45 € // International Free Shipping over 150 €

Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ

«Ο μαγικός συνδυασμός αγνών φυτικών πρώτων υλών με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά, φέρνει τα πιο ασφαλή και ορατά αποτελέσματα»

Φυτικά βλαστοκύτταρα

Σύμπλεγμα από ζυμωμένο φραγκοστάφυλο, γλυκιά μαντζουράνα, πράσινο τσάι και ιπποφαές. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα μπορούν να επιβραδύνουν τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος προστατεύοντας από το οξειδωτικό στρες και αυξάνοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Η πολλαπλή ευεργετική τους δράση οφείλεται στην πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση αναγεννητικών παραγόντων σε σχέση με κοινά εκχυλίσματα βοτάνων. Επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση, προσφέρουν συσφικτική και αντιοξειδωτική δράση ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Vegan Κολλαγόνο

Μαζί με τους βλεννοπολυσακχαρίτες και την ελαστίνη, το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος. Χάρη στη μεγάλη του περιεκτικότητα σε αμινοξέα, ιδιαίτερα υδροξυπρολίνη, το vegan κολλαγόνο έχει την ικανότητα να περιορίζει τις αναπόφευκτες απώλειες υγρασίας που προκαλούνται από τη φυσική γήρανση, ενυδατώνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα, την υφή και τη σκιά του. Το Vegan κολλαγόνο καταπραΰνει επίσης τα σημάδια ακμής, τις ραγάδες και τα σημάδια εγκαυμάτων.

Υαλουρονικό Οξύ

Στα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα είδη Υαλουρονικών Οξέων διαφόρων μοριακών βαρών. Το καθένα στοχεύει στην αντιγηραντική και ενυδατική δράση ενός διαφορετικού στρώματος δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους LMW μπορεί να φτάσει ακόμα και στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος προσφέροντας αναζωογόνηση και βαθιά ενυδάτωση, ενώ το υψηλού μοριαού βάρους υαλουρονικό οξύ αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Διεγείρουν επίσης την παραγωγή του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου του οργανισμού.

Εκχύλισμα από Persian silk tree

Γνωστό και ως Ακακία της Κωνσταντινούπολης ή δέντρο της ευτυχίας, το Persian silk tree είναι πολύτιμο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Αυτό το ενεργό συστατικό δρα ως ενισχυτικό ενέργειας, βελτιώνει την κυτταρική ανανέωση και μειώνει το σχηματισμό ρυτίδων. Το Persian silk tree ανασηκώνει το άνω βλέφαρο, μειώνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και εξασθενεί τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Βιταμίνη E

Η βιταμίνη Ε είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό συστατικό που χρησιμοποιείται για περισσότερα από 50 χρόνια στη δερματολογία και είναι ευρέως γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η ικανότητα επούλωσης δερματικών βλαβών όπως εγκαύματα και πληγές. Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τη ρύπανση και τις βλάβες από τον ήλιο. Παρέχει αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, ενυδατική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Γαλακτικό Οξύ

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα συστατικό μεγάλης σημασίας στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος. Έχει την ικανότητα να βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος αντιμετωπίζοντας τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον αποχρωματισμό του δέρματος όπως κηλίδες και υπερμελάγχρωση. Το γαλακτικό οξύ καταπολεμά τις λοιμώξεις του δέρματος και ως εκ τούτου μειώνει τις βλάβες της ακμής. Φωτίζει το δέρμα προσφέροντας μια υγιή νεανική λάμψη ενώ μειώνει το μέγεθος των πόρων.

Εκχύλισμα Μυρτίλου

Το εκχύλισμα από Μύρτιλο είναι γνωστό ότι ενισχύει το δέρμα έναντι των σημαδιών ερυθρότητας και λόγω των ηρεμιστικών του ιδιοτήτων, είναι πολύ αποτελεσματικό σε θεραπείες για πρήξιμο και μαύρους κύκλους ματιών καθώς και στη μικροκυκλοφορία. Βοηθά επίσης να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, αποτρέποντας την αλλοίωσή του προσφέροντας νεανική λάμψη. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα καθώς και την αποτελεσματικότητα της σύνθεσης νέου κολλαγόνου. Το εκχύλισμα μύρτιλου ενισχύει την άμυνα του δέρματος έναντι της ρύπανσης και των φλεγμονών.

Ελληνικό Λάδι Καλέντουλας

Το λάδι καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Το λάδι αυτό ενισχύει την επούλωση των πληγών και βοηθά στην αναγέννηση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Έχοντας υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων, το λάδι καλέντουλας βοηθά στην υποστήριξη της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, το διατηρεί ενυδατωμένο και επανορθώνει τον λιπιδικό φραγμό.

Οργανικό λάδι Άργκαν

Το έλαιο αργκάν ενισχύει την ανάπλαση, την ελαστικότητα και την κυτταρική ανανέωση του δέρματος. Παρέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα όπως ξηρότητα, ακμή, ρυτίδες, λεπτές γραμμές και ραγάδες. Επιπλέον, προσφέρει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα λιπίδια της επιδερμίδας διατηρώντας την υγρασία της και καθυστερώντας έτσι τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ευρέως γνωστό για τη χρήση του από τους αρχαίους Έλληνες για θεραπείες ομορφιάς και υγείας. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (συμπεριλαμβανομένων των A, D, K και E) και έχει πολύ υψηλή συγκέντρωση σκουαλενίου που κάνει το ελαιόλαδο επιπλέον αντιοξειδωτικό διατηρώντας το δέρμα υγιές και ενυδατωμένο. Είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του σκοτώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Το ελαιόλαδο ρυθμίζει και διατηρεί τη λιπαρότητα του δερματικού φραγμού και ταυτόχρονα, αποκαθιστά την απαλότητα και τη μεταξένια επιφάνεια του δέρματος ενώ καταπολεμά την αφυδάτωση.

Οργανικό Λάδι Τζοτζόμπα

Το έλαιο jojoba προσφέρει μεγάλη αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα από τις οξειδωτικές βλάβες συμβάλλοντας έτσι στα φυσικά σημάδια γήρανσης. Επίσης θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα και του προσδίδει μαλακτικές ιδιότητες. Το λάδι jojoba βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας, καταπραΰνει τις δερματικές παθήσεις (όπως ερυθρότητα, ακμή, έκζεμα, ψωρίαση), ανακουφίζει από το ευαίσθητο δέρμα, τις φλεγμονές και μειώνει τη φυσική λιπαρότητα και την ακμή.

Βούτυρο καριτέ

Το βούτυρο καριτέ προσφέρει καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ωμέγα-9 ελαϊκό οξύ και στεατικό οξύ, βοηθά στην αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και το διατηρεί ενυδατωμένο. Επιπλέον, λόγω των εκτεταμένων αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του, το βούτυρο καριτέ βοηθά στην επούλωση της ερυθρότητας και του πρηξίματος του προσώπου. Ένας πραγματικά ισχυρός ενυδατικός παράγοντας που αναζωογονεί το δέρμα και επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ακραίες καιρικές θερμοκρασίες, τη ρύπανση και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Εκχύλισμα ροδιού

Το ρόδι βοηθά στην προστασία της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Ως πλούσια πηγή βιταμίνης C, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, την υπερμελάγχρωση και τις κηλίδες γήρανσης. Το ρόδι περιέχει επίσης αντηλιακές ενώσεις που προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών, ανακουφίζουν από τα ηλιακά εγκαύματα και μειώνουν τα σημάδια της ηλιακής βλάβης.

Εκχύλισμα χαμομηλιού

Χρησιμοποιείται ιστορικά από Αιγύπτιους, Έλληνες και Ρωμαίους για τη θεραπεία πληγών και την επιτάχυνση της επούλωσης. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά του χαμομηλιού ενισχύουν την αναγέννηση του δέρματος, συσφίγγοντας τους πόρους του δέρματος καθώς και επιβραδύνοντας τα αποτελέσματα της γήρανσης. Οι πολυφαινόλες και τα φυτοχημικά που περιέχονται στο εκχύλισμα χαμομηλιού είναι γνωστό ότι επιταχύνουν την αναγέννηση των κυττάρων, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και ουλών. Το χαμομήλι έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα και είναι πολύ ευεργετικό για τη θεραπεία του πρηξίματος της περιοχής των ματιών.

Αλόη

Αυτό το ισχυρό συστατικό βοηθά στην αναπλήρωση και τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος. Η αλόη βέρα διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος καθώς και τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης καταπραΰνει κάθε είδους ερεθισμών, αναζωογονεί τους ιστούς του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα. Η αλόη βέρα θεωρείται πολλή σημαντική για τη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και την καθυστέρηση της φυσικής γήρανσης.

Ανθόνερο Neroli

Μία εκλεπτισμένη απόσταξη από άνθη πορτοκαλιάς σε νερό. Το άρωμα είναι γνωστό για τη χρήση του στην αρωματοθεραπεία καθώς μπορεί να μειώσει τα επίπεδα κορτιζόλης στον εγκέφαλο. Εκτός από το κομψό άρωμα του, το νερολί είναι επίσης αντιοξειδωτικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριδιακό και ελαχιστοποιεί τις κηλίδες γήρανσης. Όντας σημαντικός παράγοντας της δερματικής φροντίδας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία λιπαρού δέρματος, τη μείωση των λεπτών γραμμών και την ενυδάτωση όλων των τύπων δέρματος. Το γλυκό λουλουδένιο άρωμά του με αίσθηση αρώματος εσπεριδοειδών, έχει θεραπευτικές ιδιότητες που ανεβάζουν αμέσως τη διάθεση.

Προβιταμίνη B5

Αυτό το δραστικό συστατικό σφραγίζει την υγρασία και έχει αντιφλεγμονώδη, αναπλαστική και επουλωτική δράση. Η προβιταμίνη Β5, γνωστή και ως πανθενόλη, ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και βελτιώνει την ελαστικότητά του, προάγοντας το σχηματισμό νέων κυττάρων σε πληγές και ερεθισμούς. Η προβιταμίνη Β5 διεισδύει στο δέρμα βοηθώντας στην αναζωογόνηση των κυττάρων, επιτρέποντας την επούλωσή του και ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό. Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση στο δέρμα και λεία εμφάνιση.

Organic St. John’s Wort Oil

Το βαλσαμόλαδο έχει καταπραϋντική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή δράση και προσφέρει
πολλαπλές ιδιότητες επούλωσης πληγών. Είναι γεμάτο με ισχυρά φλαβονοειδή, ιδανικό για ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο
δέρμα, ισχυρό στη μείωση των λεπτών γραμμών, μικρών εγκαυμάτων και ουλών, ενώ η αντιφλεγμονώδης
δράση του το καθιστά ένα από τα καλύτερα συστατικά κατά της ακμής.

Ελληνικό Μαστιχέλαιο

Το μαστιχέλαιο εξάγεται από την αυθεντική μαστίχα Χίου. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό
που έχει εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες,ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και εξασφαλίζει
μεγαλύτερη ελαστικότητα του δέρματος. Οι θεραπευτικές, αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του το καθιστούν την πρωτοπορία
στη βιομηχανία ομορφιάς. Τον πρώτο αιώνα, η μαστίχα φημιζόταν για τις θεραπευτικές και καλλυντικές της
ιδιότητες. Εκτός από τα παραπάνω, η μαστίχα ελέγχει την περίσσεια σμήγματος, ελαχιστοποιεί και συσφίγγει
τους πόρους, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και προσφέρει πιο λεία υφή και πιο υγιή εμφάνιση.

Matrixyl 3000

Το Matrixyl 3000 αποτελείται από 2 τύπους πεπτιδίων που ονομάζονται ματρικίνες και υποστηρίζουν την ενεργοποίηση
της διαδικασίας αποκατάστασης του δέρματος. Αυτά τα ισχυρά αντιγηραντικά πεπτίδια έχουν την ικανότητα να διαπερνούν το δέρμα
και να διεισδύουν στα κατώτερα στρώματα των κυττάρων του δέρματος επιδιορθώνοντας το κατεστραμμένο δέρμα. Οι ματρικίνες είναι ιδιαίτερα
αποτελεσματικές στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, στην αποκατάσταση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, προσφέροντας έτσι στο δέρμα
πιο νεανική όψη.

Σκουαλένιο

Το σκουαλένιο φυτικής προέλευσης είναι από ελιά, μιμείται τα φυσικά έλαια του δέρματός μας και είναι ένα εξαιρετικό
μαλακτικό που χρησιμοποιείται για να διατηρεί το δέρμα μας απαλό και ενυδατωμένο. Το σκουαλένιο παράγεται φυσικά από τα δικά μας
κύτταρα του δέρματος, ωστόσο η ποσότητα παραγωγής του μειώνεται καθώς γερνάμε. Η προσθήκη του στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας
μας βοηθά στη σφράγιση της υγρασίας του δέρματός μας, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην προστασία
από τις ελεύθερες ρίζες. Το σκουαλένιο είναι μη λιπαρό και ελαφρύ και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

LOGIN

Please enter your email and password:

Don’t have an account? Create one